Race 4ος ΛΑΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

Race 4ος ΛΑΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ
Αγώνας Δρόμου Περαία

Race Το γραφείo Αθλητισμού του Δήμου Θερμαϊκού θα προβεί στην διοργάνωση Αγώνα Δρόμου, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024, στην Περαία 4ος Thermaikos Run 2024.

Thermaikos Run 2024

Το γραφείo Αθλητισμού του Δήμου Θερμαϊκού θα προβεί στην διοργάνωση Αγώνα Δρόμου, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024, στην Περαία με τον διακριτικό τίτλο 4ος ThermaikosRun 2024. Η διαδρομή θα είναι 14 χιλιόμετρα (Αγωνιστική) & 2,3 χιλιόμετρα (περιπατητική) και θα πραγματοποιηθεί εντός ορίων Δήμου Θερμαϊκού και συγκεκριμένα από την Περαία έως την Αγία Τριάδα.

Διαδρομή 14 χιλιομέτρων

Ο Αγωνιστικός Δρόμος αγώνας γίνεται δίπλα στην θάλασσα σε μια υπέροχη επίπεδη διαδρομή στο παραλιακό μέτωπο της δημοτικής ενότητας Θερμαϊκού (Περαία –Νέοι Επιβάτες – Αγιά Τριάδα)  με αφετηρία την Πλατεία Ελευθερίας στην Περαία, αναστροφή στις εγκαταστάσεις ΚΑΠΠΑ 2000 , δεύτερη αναστροφή στην Αγία Τριάδα στο τέλος του πεζοδρόμου ( εστιατόριο «Πρίγκιπας») και τερματισμός στην πλατεία Ελευθερίας. Η διαδρομή θα είναι κυκλική, συνολικής απόστασης

Ο Αγωνιστικός Δρόμος αγώνας γίνεται δίπλα στην θάλασσα σε μια υπέροχη επίπεδη διαδρομή στο παραλιακό μέτωπο της δημοτικής ενότητας Θερμαϊκού (Περαία –Νέοι Επιβάτες – Αγιά Τριάδα)  με αφετηρία την Πλατεία Ελευθερίας στην Περαία, αναστροφή στις εγκαταστάσεις ΚΑΠΠΑ 2000 , δεύτερη αναστροφή στην Αγία Τριάδα στο τέλος του πεζοδρόμου ( εστιατόριο «Πρίγκιπας») και τερματισμός στην πλατεία Ελευθερίας. Η διαδρομή θα είναι κυκλική, συνολικής απόστασης 14 χιλιομέτρων. Χρονικό όριο του αγώνα είναι οι 2:15 ώρες.

Ώρα εκκίνησης αγωνιστικού: 09:00. Χρονικό όριο του αγώνα είναι οι 2:15 ώρες. Race

Λαϊκός Περιπατητικός Δρόμος 2.300 μέτρων

Ο Περιπατητικός δρόμος έχει αφετηρία το ΚΑΠΠΑ Περαίας και διασχίζει το παραλιακό μέτωπο του Δήμου Θερμαϊκού (Π. Κουντουριώτου) με τερματισμό την Πλατεία Ελευθερίας. Είναι μη αγωνιστικού χαρακτήρα, η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ και μπορούν να πάρουν μέρος παιδιά ηλικίας από 4 ετών και άνω (προτείνεται τα παιδιά να συμμετέχουν με συνοδό).

Δηλώσεις Συμμετοχή για τον Περιπατητικό αγώνα δεν γίνονται ηλεκτρονικά και όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να έρχονται στον χώρο των Αθλητικών Εγκαταστάσεων ΚΑΠΠΑ του Δήμου Θερμαϊκού, για την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής τους. Εκεί ορίζεται και η αφετηρία του Περιπατητικού Αγώνα με τερματισμό στην πλατεία Ελευθερίας (Περαία) και την παραλαβή των μεταλλίων και βεβαιώσεων συμμετοχής τους.

Race Αγώνας Δρόμου

Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες του Περιπατητικού αγώνα να προσέλθουν τουλάχιστον 30 (τριάντα) λεπτά πριν την εκκίνηση του αγώνα στη γραμματεία που θα βρίσκετε στο χώρο του ΚΑΠΠΑ για να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους. Ώρα εκκίνησης περιπατητικού (09:30) και προσέλευση το αργότερο στις 9:00

Βραβεύσεις

Θα γίνουν στην Πλατεία Ελευθερίας-Περαίας στον χώρο τερματισμού. Θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι νικητές στις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών της γενικής κατάταξης, ενώ βραβεία θα δοθούν και στον νεότερο και γηραιότερο Αθλητή του αγώνα.

Δήλωση συμμετοχής

run logo 1

Με τη δήλωση συμμετοχής οι συμμετέχοντες/αθλητές αποδέχονται τους παρόντες όρους τέλεσης του αγώνα καθώς και το υγειονομικό πρωτόκολλο τέλεσης αγώνων εκτός σταδίου της ΓΓΑ και οφείλουν να τους σεβαστούν, να υπακούν στις υποδείξεις της οργανωτικής επιτροπής, των υπεύθυνων ασφαλείας καθώς και των κριτών του αγώνα. Κατανοούν ότι θα κινηθούν και εκτός αστικού ιστού και ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα μπορεί να εκτεθούν σε άσχημες καιρικές συνθήκες που τυχόν θα επικρατούν στη περιοχή τη συγκεκριμένη ημέρα.


admin

Τοπικός οδηγός επιχειρηματικότητας Δήμου Θερμαϊκού